Вбивство у Мелітополі: поліцію було викликано через трупний запах у квартирі
12:00 22.01.2019
258

До Мелітопольського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення від мешканців одного із будинків по вулиці Седовців у Мелітополі  про те, що з квартири сусіда чутно трупний запах.

Поліцейські групи реагування патрульної поліції виїхали за вказаною адресою. В квартирі будинку поліцейські виявили труп чоловіка віком 40-50 років з тілесними ушкодженнями.

Слідчо-оперативною групою встановлено, що 11 січня під час розпиття спиртних напоїв в квартирі за вищевказаною адресою між двома чоловіками раптово виникла сварка, в ході якої один з них наніс своєму знайомому численні удари по голові, внаслідок яких останній помер. Наразі поліцейські встановлюють особу померлого.

Співробітники кримінальної поліції оперативно встановили особу зловмисника. Ним виявився раніше судимий мешканець Мелітополя 1982 року народження. Зловмисника затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчим затриманому вже повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

За матеріалами ВК ГУНП у Запорізькій області

Читайте також