Стартував прийом заявок для участі у нацвідборі "Євробачення-2022"
13:00 15.12.2021
255

Суспільний мовник із 14 грудня розпочав приймати заявки для участі у Національному відборі представника України на Євробаченні-2022, - про це повідомляє Суспільне.

«Цьогоріч Нацвідбір складатиметься з двох етапів: Всеукраїнського попереднього відбору та фіналу. Перший етап триватиме з 14 грудня 2021 року до 24 січня 2022 року. Охочі взяти участь мають до 10 січня надіслати заявку на участь у Нацвідборі, повністю заповнивши анкету за посиланням», - ідеться в повідомленні.

Зазначається, що Суспільне визначить осіб, які увійдуть у шорт-лист, та оприлюднить список фіналістів на сайтах мовника не пізніше 24 січня 2022 року.

Другий етап відбудеться у лютому 2022 року. Переможця фіналу визначать під час прямого ефіру на телеканалах Суспільного мовника голосуванням журі та глядачів. Членів журі Нацвідбору серед авторитетних фахівців у сфері музики та/або музичної індустрії визначить Суспільне.

Щодо вимог до конкурсної пісні зазначається, що вона має бути "оригінальною, створеною без використання інших творів, яка не виходила в реліз та/або не виконувалася публічно до 1 вересня 2021 року".

Хронометраж пісні - не більше трьох хвилин. Пісня може бути виконана будь-якою мовою. Виключні майнові права на пісню у повному обсязі мають належати учаснику з правом передавати їх Суспільному та Європейській мовній спілці в обсязі, визначеному угодами з учасником та правилами міжнародного конкурсу.

Автор: Даша Драгоманова
Читайте також