Освітній проєкт STEM is FEM та бренд brabrabra проведуть лекції про жіноче здоров’я та білизну в українських вишах
17:00 21.09.2023
263

Освітній проєкт STEM is FEM та український бренд жіночої білизни brabrabra проведуть серію road show “Здоров’я. Комфорт. Турбота. Як не нашкодити здоров’ю при підборі білизни”. Події відбудуться у вересні-жовтні 2023 року у восьми закладах вищої освіти західних та центральних міст України. Локації будуть підібрані з урахуванням поточної безпекової ситуації в країні.

Лекції будуть присвячені білизняному гардеробу жінки: яким він має бути, щоб не нашкодити здоров’ю, та як часто потрібно його оновлювати. Також головна тренерка Школи білизни brabrabra Анна Горобець розкаже про те, як білизна впливає на стан жінки, яких змін зазнають груди протягом всього життя — і чому це абсолютно нормальний процес. Під час свого виступу лекторка дасть відповіді на наступні питання:

  • Навіщо бра потрібний та які функції він несе?
  • Чому жінки носять неправильний розмір бра?
  • Як правильно визначити свій розмір та посадку бра?
  • Як переконатись в тому, що обрана білизна правильно на вас сидить?
  • Якими можуть бути наслідки неправильно підібраного бра?

Лекція супроводжуватиметься інтерактивом. Наприкінці майстер-класу дівчата матимуть можливість поставити питання Анні Горобець.

Захід триватиме до 1,5 години і є безкоштовним. Долучитися до події можуть студентки університетів, де проходитиме майстер-клас. Учасниці, які захочуть пройти брафітинг, але не встигнуть зробити це під час заходу, зможуть звернутися до асистенток brabrabra у brabusik — автобусі-студії бренду, який супроводжуватиме всі лекції.

Анонси з датами та місцями подій будуть опубліковані на сторінці STEM is FEM в Instagram.

STEM is FEM —  освітній проєкт популяризації STEM-спеціальностей (Science, Technology, Engineering and Mathematics) серед дівчат. Проєкт об’єднує однодумців, створює спільноту, в якій дівчата підтримують одна одну, діляться ідеями та розвиваються разом. STEM is FEM був ініційований українським ІТ-підприємцем та засновником технологічної компанії Roosh Сергієм Токарєвим.


brabrabra — український бренд жіночої комфортної білизни з розмірами від A до J. Мета бренду — надихнути жінок на піклування про своє тіло та зробити їхнє повсякденне життя комфортним. brabrabra регулярно підтримує соціальні проєкти, фокус яких — здоров’я жінок, екологія та розвиток бізнесу в Україні. У бренду є автобус-студія brabusik — мобільний простір для навчання турботі про тіло та доставки білизни. Road show, яке brabrabra проводитиме разом зі STEM is FEM, є однією з активностей бренду в рамках Школи білизни brabrabra

Читайте також