Геннадій Ткачук про прийняття пенсійної реформи: «Думаю, здоровий глузд переможе!»
10:47 19.09.2017
253

Про необхідність прийняття пенсійної та судової реформ говорив в ефірі каналу «112 Україна» народний депутат України, член Комітету Верховної Ради України з питань правової політики та правосуддя Геннадій Ткачук.

- Безумовно, до пенсійної реформи є питання, але точно зрозуміло, що далі так продовжуватись не може, як було до цього часу. Більшість зауважень які були до реформи, враховано, буде ще обговорення, однак я впевнений, що іншого шляху, ніж прийняти пенсійну реформу, немає. Думаю, здоровий глузд переможе, незалежно від того, хто в якій фракції знаходиться, - зазначив нардеп.

За словами політика, пенсійна реформа містить багато новацій, і головне, що пенсіонери мають щомісячно отримувати підвищення пенсії.

- Мета уряду – закрити діру у пенсійному фонді, щоб пенсійний фонд не брав гроші з бюджету. В пенсійній реформі чітко прописано, як буде скорочуватись дефіцит бюджету, - зауважив Геннадій Ткачук.

Як наголосив політик, підвищення пенсій має бути не одноразовою доплатою, а це буде стабільно.

Стосовно судової реформи, до якої внесено понад 4670 правок, то, за словами Геннадія Ткачука, депутати будуть діяти згідно регламенту.

- Будемо голосувати. Якщо правка набере 226 голосів, вона буде проголосована. Інша справа, коли деякі депутати, що вносили правки, не знімають їх, хоч і розуміють, що ці правки не будуть підтримані, і цим самим затягують процес, - зазначив Геннадій Ткачук.

Детальніше дивіться у відео.      
Читайте також