Україна докладе зусиль для поглиблення співпраці з НАТО - В.Гройсман
17:23 09.02.2017

Україна робитиме все для поглиблення співпраці з НАТО. Про це на спільному брифінгу із заступником генерального секретаря НАТО Роуз Геттемюллер у Брюсселі заявив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.

"За декілька років Україні вдалося зробити достатньо серйозні кроки, які забезпечать незворотність змін і будуть направлені на утвердження України демократичною країною, європейською державою, державою з сильною економікою і з сильною системою правосуддя",- сказав В.Гройсман.

Він зазначив, що багато з цих механізмів уже запущені.

"Я хочу подякувати за всебічну і повну підтримку одностайну усіх країн-членів НАТО територіальної цілісності нашої держави, нашого суверенітету, підтримки процесу змін всередині нашої країни",- сказав В.Гройсман.

Він наголосив, що уряд високо цінує співпрацю з НАТО і запросив керівництво Альянсу в Україну.

"Хочу ще раз наголосити, що ми є надійним партнером НАТО і будемо все робити для того, щоб поглиблювати нашу співпрацю, робити результати цієї співпраці більш ефективними в інтересах безпеки на континенті і в інтересах розвитку демократії",- підкреслив В.Гройсман.

Програмою візиту заплановані зустрічі глави уряду України з президентом Європейської Ради Дональдом Туском, президентом Європейської комісії Жан-Клодом Юнкером, заступником генерального секретаря НАТО Роуз Геттемюллер.

Джерело: УНН
Читайте також