Парубій ініціює розслідування конфлікту через правоохоронців в Раді
11:45 16.03.2017
252
Спікер Верховної Ради Андрій Парубій дав доручення провести розслідування конфлікту, який стався в парламенті 15 березня. Про це він заявив на засіданні у ВР в четвер.
 "Усі інциденти будуть вивчені, і я дав доручення провести розслідування, і з приводу того розслідування я обов'язково проінформую і голів фракцій, і депутатів", - сказав спікер.
За словами Парубія, він провів дві наради з керівниками фракцій і нараду з головами комітетів, де вони домовились, що Рада має продемонструвати суспільству якісну і системну роботу. "Я не дозволю створити протистояння в парламенті", - наголосив він. Як повідомлялося, у середу, 15 березня, вранці віце-спікер Верховної Ради Оксана Сироїд закрила ранкове засідання парламенту, пояснивши це тим, що до сесійної зали незаконно увійшли працівники поліції Донецької області. Після закриття засідання на парламентську трибуну вийшов представник поліції Донецької області і розповів свою версію конфлікту за участю народного депутата Володимира Парасюка 14 березня на Донбасі.  
Джерело: Українська правда
Читайте також