Війна відчутно впливає на рівень життя громадян – нардеп Геннадій Ткачук
17:19 16.10.2018
254

Питання підняття цін на продукти харчування та тему добробуту населення України обговорювали в ефірі телеканалу ZIK, одним з гостей якого був народний депутат Геннадій Ткачук.

За словами нардепа, зараз в державі непроста ситуація, йде війна, і це відчутно впливає на рівень життя громадян.

- В нас йде неоголошена війна з Росією. Ми повинні усвідомлювати, що приблизно 260-300 млн. гривень щоденно витрачається на військові дії, на утримання наших військових. Це зменшує потенціал нашої економіки. Нам потрібно нарощувати силові м’язи. Якщо ми хочемо розвивати нашу державу, треба обов’язково думати про те, як нарощувати військовий потенціал, розвивати нашу економіку, зменшувати інфляцію, стабілізувати національну валюту. І тоді українці відчують добробут, - зазначив Геннадій Ткачук.

Як наголосив політик, «Україна має рухатись європейським напрямком. Економіка має бути стабільною, щоб ми могли залучати інвесторів».

За словами Геннадія Ткачука, розвиток держави гальмується через популізм політичних сил, які свідомо спекулюють темою швидкого підняття добробуту населення, намагаючись завоювати прихильність перед виборами.

                     
Читайте також