В.Муженко обговорив з А.Хугом шляхи імплементації угоди про розведення сторін на Донбасі
14:43 24.09.2016

Сторони обговорили поточну ситуацію в районах проведення антитерористичної операції на Сході України, а також шляхи імплементації домовленостей щодо розведення сторін та відведення важкого озброєння, про що домовилися учасники Тристоронньої контактної групи під час зустрічі у Мінську 21 вересня.

"Українські Збройні Сили вітають будь-які політичні зусилля, які спрямовані на справжнє врегулювання конфлікту на Сході України та на відведення з Донбасу російських окупаційних військ. Разом з цим, відведення військ та важкого озброєння від лінії розмежування є можливим лише за умови сталого припинення вогню. Українські війська суворо дотримуються режиму припинення вогню, натомість з боку противника ми маємо обстріли із мінометів та стрілецької зброї та збройні провокації за участю ДРГ", — зауважив генерал армії України Віктор Муженко.

Як повідомляв УНН, 21 вересня на зустрічі у Мінську підписано рамкове рішення тристоронньої контактної групи щодо врегулювання ситуації на Донбасі про розведення сил і засобів в зоні АТО.

Джерело: УНН
Читайте також