Поліція Вінниччини закликає батьків убезпечити дітей від перебування на недобудовах
17:04 19.07.2024
253

Протягом останнього тижня у Вінниці почастішали звернення громадян щодо перебування дітей на дахах недобудов. З метою закриття доступу до цих приміщень, працівники ювенальної превенції спільно з поліцейськими офіцерами громади Вінницького райуправління та курсантами ХНУВСу перевірили потенційно небезпечні місця обласного центру.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Вінниччини.

Правоохоронці закликають батьків проводити з дітьми профілактичні бесіди, щоб не допускати їх на території занедбаних будинків, звалищ і недобудов, адже це може привести до трагічних наслідків. Гуляти й гратися можна в місцях, які для цього призначені.

Небезпечними для ігор можуть бути сходи, підвали, горища, будівельні майданчики, ліфти, недобудовані приміщення, покинуті будинки, звалища тощо. Під час ігор у таких місцях діти можуть отримати травми різного ступеня тяжкості, адже там можуть бути розбиті пляшки, будівельні матеріали, особи, які ведуть асоціальний спосіб життя та інші загрози.

Правоохоронці наголошують, що під час дозвілля не варто демонструвати свою хоробрість одноліткам, стрибаючи з великої висоти чи піднімаючись якнайвище.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також