Кличко зустрівся з делегацією Міжнародної фундації виборчих систем IFES
19:58 05.05.2023
294

Мер Києва Віталій Кличко зустрівся у столичній мерії з делегацією міжнародної організації «Міжнародна фундація виборчих систем (IFES)» на чолі з її Президентом Ентоні Бенбурі. Про це Кличко повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«Зокрема, говорили про потенційні напрямки співробітництва міської влади та IFES у сфері гендерної рівності та просування жінок у політиці, забезпечення інклюзивності виборчого процесу після перемоги України. Партнерів також цікавило питання впливу вимушеної міграції на підготовку та організацію повоєнних виборів. Йшлося й про відновлення інфраструктури для проведення виборів у майбутньому: основні проблеми та необхідну міжнародну технічну допомогу», – написав мер Києва.

Він також наголосив, що місцеве самоврядування та децентралізація – ключ до успішного, демократичного розвитку нашої держави.

«Сьогодні Україна потребує всебічної підтримки міжнародних партнерів – і в реформі місцевого самоврядування, і в судовій та антикорупційній реформах, реформі державного управління», – підкреслив під час зустрічі Віталій Кличко.

 

Автор: Валерія Драгоманова
Читайте також