Кличко зустрівся з мером Стокгольму Карін Ваннгард
15:48 13.11.2023
265

Мер Києва Віталій Кличко зустрівся у Стокгольмі з мером шведської столиці Карін Ваннгард. Обговорили подальшу співпрацю двох міст. Зокрема, в реалізації спільних проектів із майбутньої відбудови Києва та в гуманітарній сфері. Про це Кличко повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«Зустрівся з мером Стокгольму Карін Ваннгард. Столиця Швеції — місто побратим нашої столиці. Подякував пані Ваннгард за підтримку Києва та України. За допомогу українцям, які, рятуючись від війни, знайшли тимчасовий прихисток у Стокгольмі, зазначив мер Києва. – Також обговорили подальшу співпрацю наших міст. Зокрема, в реалізації спільних проектів. І з майбутньої відбудови Києва, і допомогу в гуманітарній сфері, в соціальній. Також нас цікавить досвід Швеції і фахівці з реабілітації військових і ветеранів», – написав Віталій Кличко.

Мер Стокгольму Карін Ваннгард пообіцяла, що Стокгольм і надалі підтримуватиме та надаватиме допомогу Києву й Україні. А також підкреслила, що шведська столиця високо оцінює та зацікавлена в досвіді Києва в розвитку smart-технологій в муніципальному управлінні. Домовилися мери двох міст і про співпрацю і в цьому напрямку.

Вже завтра, разом з багатьма мерами українських міст, Кличко візьме участь в німецько-українській конференції муніципальних партнерств, де також запланована і зустріч з президентом Німеччини Франком-Вальтером Штайнмаєром.

 

Автор: Валерія Драгоманова
Читайте також