Кличко відзначив талановиту молодь столиці премією Київського міського голови
17:30 17.08.2023
256

Мер Києва Віталій Кличко у столичній мерії відзначив талановитих представників молоді столиці премією Київського міського голови за особливі досягнення у розбудові столиці.

«Відзначення вас сьогодні нагородою свідчить про визнання вашої успішної роботи задля розвитку української столиці. Місто продовжить підтримувати молодіжний рух, талановитих та активних молодих людей. Бо саме ви – майбутнє нашої держави! І саме вам будувати успішну і сильну Україну, – зазначив мер Києва. – Також дякую нашим молодим волонтерам за активну діяльність, за допомогу нашим захисникам! Я бажаю вам сил, успіху, впевненості в собі і всім нам – якнайскорішої Перемоги!» – наголосив Віталій Кличко.

Мер столиці нагородив дипломами лауреатів премії в номінації за наукові досягнення, переможців конкурсного відбору преміантів в номінації за творчі досягнення та за внесок у розвиток молодіжного руху. Також вручив подяки Київського міського голови за активну волонтерську діяльність під час молодіжним лідерам, громадським активістам та працівникам установ міста різних сфер.

Також сьогодні в столичній мерії Віталій Кличко поспілкувався про проблеми та перспективи місцевого самоврядування, про відбудову України з 35 найкращими студентами вишів з різних міст України, серед яких майбутні юристи, архітектори, історики. Ці студенти були відібрані з-поміж 400 аплікантів для професійно-освітнього курсу для молоді «Державотворець: молодь важлива», що відбувається на базі Київської школи державного управління ім. С. Нижного.

Автор: Марія Петренко
Читайте також