Сергій Притула виходить з партії "Голос"
11:32 07.06.2021
262

Політик і волонтер Сергій Притула заявив, що виходить з партії Голос, розкритикувавши її керівництво і зазначивши, що залишається в політиці.

Про це він написав у Facebook.

«Не знаю, як би склалася історія партії, якби в минулому році її не залишив би засновник. Однак, на сьогоднішній день, 7 червня 2021, я оголошую про свій вихід з партії «Голос», - написав він.

Я до останнього вірив у можливість цивілізованого діалогу та реанімації партії, за яку на парламентських виборах віддали свої голоси понад 850 000 українців. Але діалогу не вийшло і тепер мною керує лише одне бажання: відвести негатив від тих команд «Голосу» у регіонах, які 2 роки щиро та віддано працювали для людей, а зараз стали заручниками ситуації, коли партійні «верхи» не чують «низів», і ця глухота призводить до критики усіх без винятку членів команд «Голосу» по всій Україні.

Політик заявив, що «в разі, коли хтось із депутатів, з часом, забуває про передвиборчі обіцянки і починає голосувати в розріз з бажанням своїх виборців, то саме тут і повинна проявитися позиція керівництва партії».

 

Автор: Анна Макарчук
Читайте також