Віталій Кличко розцінив обшуки у Чернігові як політичний тиск на місцеве самоврядування
18:00 13.01.2022
259

Сьогодні, об 11.00 у пресцентрі інформаційного агентства "Інтерфакс-Україна" відбулась пресконференція у зв‘язку з масовими обшуками в Чернігові - політичним тиском на місцеве самоврядування. У пресконференції участь узяв й лідер політ.сили Віталій Кличко.

«УДАР Віталія Кличка вже проходив подібні речі під час режиму Януковича, вистояли тоді, переможемо й зараз», - зазначає Геннадій Ткачук - голова Вінницької обласної організації політичної партії «УДАР Віталія Кличка».

Лідер партії «УДАР» заявив, що буде захищати місцеве самоврядування, представника команди Владислава Атрошенка та всіх мерів. Це принципова позиція і справа моєї честі, заявив він на пресконференції, присвяченій масовим обшукам у Чернігові.

За його словами, мета обшуків і у Києві, і в Чернігові одна: змусити мерів піти на договорняки замість того, щоб представляти інтереси своїх виборців. Замовники мають розуміти: «чим слабшими вони роблять мерів, тим слабшими вони роблять Україну», сказав лідер «УДАРу». Кличко підкреслив, що у центральної і місцевої влади спільні вороги: бідність, захмарні ціни, опалювальний сезон, корупція, Росія. І закликав Банкову припинити політичні переслідування мерів.

Автор: Даша Драгоманова
Читайте також