Власники одеського кафе накинулись з кулаками на копів
20:06 29.03.2021
265

У середмісті Одеси власники кафе накинулись з кулаками на копів, які приїхали за викликом щодо порушення карантину. У Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, повідомили, що інцидент стався з 26 на 27 березня на вулиці Ланжеронівській у кафе Mash Taproom, передає УНІАН.

Зазначається, що в поліцію надійшло повідомлення від місцевих жителів про те, що зазначене кафе працює, незважаючи на карантин.

На місце прибули патрульні, які побачили, що двері в заклад відкриті. Біля входу курив чоловік, як з'ясувалося, кухар, який пояснив, що всередині перебувають власники. Патрульні увійшли всередину, після чого п'яний господар кафе на ключ зачинив двері зсередини, і заявив, що поліція - на його власній території, і він має право робити все, що хоче, - розповіли правоохоронці.

Водночас очевидці зауважили, що власники кафе поводилися неадекватно. Зокрема, кидалися на поліцейських, зривали з них захисні маски, відмовилися відкрити вхідні двері, кидали в них пляшками з пивом, погрожували фізичною розправою.

До кафе прибули ще кілька екіпажів патрульної поліції, але пройти всередину вони не змогли через закриті двері. Тому було викликано співробітників ДСНС, які відкрили їх за допомогою спецобладнання. Порушників доставили у відділ поліції.

Зазначимо, стосовно одного з чоловіків було  складено два адмінпротоколи за ст. 173 (дрібне хуліганство) і 185 (злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського) КУпАП.

Окрім того, в діях чоловіків також вбачаються порушення, що підпадають під ряд статей Кримінального кодексу України, зокрема, за погрози життю правоохоронців і незаконне позбавлення волі.

 

Автор: І like News (28991
Читайте також