На Віннниччині влада та бізнес проаналізували стан бізнес-середовища у регіоні
11:53 07.07.2017
253

Вчора, 6 липня, відбулось засідання Громадської організації «Вінницький бізнес клуб» за участі директора Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації Володимира Мережка та начальник Головного управління Державної фіскальної служби у Вінницькій області Руслана Осмоловського.

Засідання, яке проходило на підприємстві ПАТ «ПлазмаТек», відкрив  його генеральний директор Віктор Слободянюк. Він розповів про історію створення виробництва та його сьогодення. «Компанія  ПАТ «ПлазмаТек», яка була заснована в 2001 році, є виробником зварювальних матеріалів та напівфабрикатів для виготовлення зварювальних електродів. Група компаній «ПлазмаТек» займає перше місце в СНД по об’єму продажів зварювальних електродів,  річний обіг її складає 55 млн. євро. Виробничі заводи в Україні та Білорусії, де працює 1341 працівник має загальну потужність 46 тис. тон зварювальних електродів на рік», - повідомив Віктор Слободянюк.

Також перед присутніми виступила менеджер з продажів компанії МАУ Яніна Матлак, яка ознайомила представників клубу з перевагами польотів на літаках МАУ, ціновою політикою та перспективами відкриття нових маршрутів.

Голова ГО «Вінницький бізнес клуб» В’ячеслав Калініченко акцентував увагу на організаційних питаннях діяльності клубу.

Під час засідання також обговорили стан бізнес-середовища у Вінницькій області, розвиток експортно-імпортного потенціалу регіону та нарощення його інвестиційного потенціалу.

Директор Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації Володимир Мережко запросив усіх учасників засідання взяти участь у публічній дискусії «Регіональна стратегія розвитку МСП Вінницької області: від намірів до конкретних дій», під час якої планується провести презентацію «Стратегії розвитку малого та середнього підприємництва Вінницької області на 2017-2020 роки».

По завершенню представники клубу відвідали завод компанії ПАТ «ПлазмаТек» в селі Рудниця, Пішанського району. Під час екскурсії заступник генерального директора з виробництва Сергій Кравець ознайомив учасників зібрання  з виробничими потужностями підприємства та презентував готову продукцію.

Читайте також