Благодійна акція «Різдвяні обійми»: Вихованці будинку інтернату отримали подарунки від Діда Мороза
17:14 09.01.2017
253

Солодощі, різдвяні презенти та безліч позитивних емоцій подарували вихованцям Вороновицького будинку-інтернату «Родинний дім» організатори благодійної акції «Різдвяні обійми». На юних вихованців будинку-інтернату у Вінниці чекали Дід Мороз та Снігуронька з розважальною програмою.

У понеділок, 9 січня, у Вінниці пройшла акція «Різдвяні обійми», ініціатором проведення якої виступила маленька Анна Задорожнюк. Дівчина почала збирати кошти, аби влаштувати малюкам свято. Дізнавшись про ініціативу доньки директорка туристичної агенції «Поділля Тревел» Наталія Задорожнюк вирішила підтримати починання дівчинки.

Одна з організаторок проведення акції Ольга Данилюк розповіла, що до Вінниці приїхало 22 вихованця будинку-інтернату з 32, решту на вихідні забрали родичі.

- Маленька дівчинка Анна Задорожнюк почала збирати кошти аби допомогти вихованцям Вороновицького будинку-інтернату, - розповіла Ольга Данилюк. -  Ми з її мамою вирішили підтримати акцію та допомогти реалізувати задумане. Сьогодні малюків чекала цікава програма, спершу Дід Мороз зі Снігуронькою та казковими героями танцювали з малюками та вручили їм смачні подарунки, потім на дітлахів чекав смачний обід. Після чого ми завітали до Резиденції Діда Мороза де на вихованців будинку інтернату чекали іграшки та інші подарунки.

Ольга Данилюк повідомила, що вінничани активно долучились до проведення заходу.

- Інформацію про нашу акцію ми розмістили у соціальних мережах та закликали вінничан долучатися, - зауважила організаторка акції. – Нам вдалось зібрати багато подарунків – це і іграшки, і канцтовари і смаколики. Нас підтримали голова благодійного фонду «Людмили Станіславенко», депутатка Вінницької обласної Ради Людмила Станіславенко, Олена Коптева – директорка кафе-бару «La Gazette» та багато небайдужих вінничан.

Голова благодійного фонду Людмила Станіславенко розповіла, що з радістю долучилась до акції.

- Новорічні та різдвяні свята – казкова пора, на яку всі чекають із нетерпінням, - сказала Людмила Станіславенко. – Проте є діти, які не отримають подарунків від батьків.  Тому коли мені запропонували взяти участь в оргаізації із задоволенням погодилась. Бачити посмішки на обличчях дітей – найбільший подарунок і вдячність для усіх нас.

Нагадаємо, ініціатором проведення благодійної акції «Різдвяні обійми» виступила туристична агенція «Поділля тревел». Захід відбувся за підтримки Центру концертних та фестивальних програм, Людмили Станіславенко, Ольги Дернової, Максима Філанчуку, кафе «La Gazette» та інших.

Читайте також