Вінничани вийшли на прибирання набережної (ФОТО)
13:17 11.05.2019
252

Сьогодні, 11 травня, вінничани долучились до масштабної екологічної акції. Мешканці міста запаслись сміттєвими пакетами та рукавичками, аби очистити набережну від сміття.

Зазначимо, ініціаторами проведення заходу виступили власники пабу «Вінницька реберня» Віталій та Вікторія Гуменюк. У соціальних мережах вони закликали містян не стояти осторонь та долучатись до акції

За словами співорганізаторки акції Вікторії Гуменюк,  подібний «суботник» мав на меті привернути увагу містян до екологічних проблем.

«Люди повинні розуміти, що чистота на наших вулицях залежить від кожного з нас, - сказала пані Вікторія. – Ми не повинні соромитись робити зауваження, або навіть підняти сміття та викинути його у смітник, якщо бачимо, що хтось кинув обгортку від цукерки чи інший непотріб».

Аби очистити набережну містяни приходили родинами. Юні вінничани із задоволенням долучались до прибирання вулиць і говорили, що розповідатимуть своїм друзям про важливість підтримання чистоти та порядку.

Вінничанка Світлана прийшла на екологічну акцію разом з сестрою та 4-річною донькою. Дівчина зауважила, що хоче на власному прикладі продемонструвати малечі, що природу потрібно берегти.

«Головне мати бажання та трохи вільного часу, - розповіла вона. – Я сподіваюсь, що після того,як ми приберемо вінничани, які тут прогулюються слідкуватимуть за порядком».

Читайте також