У Вінниці на Тяжилові будують дитячий садочок «Східна перлина»
15:40 17.01.2018
269

У Вiнницi на вулицi Ватутiна будують триповерховий дитячий садочок пiд назвою «Схiдна перлина». Дошкiльний заклад розрахований на 120 мiсць.

На першому поверсi розмiститься ясельна i старша група. Також примiщення медичної допомоги, пральнi i харчоблок. Другий поверх облаштують для молодшої i середньої груп. Заняття з музики, навчання й iгри проходитимуть також на цьому ярусi.

Третiй поверх запроектований для найстарших дiток – 5-7 рокiв. Там же розташується спортзал.

Пiдвал використовуватимуть для господарських потреб, зокрема, зберiгання овочiв.

Поки що на будiвництвi зводять коробку дитячого садочка з утепленнями. В проектi – встановлення металопластикових вiкон, внутрiшнє оздоблення. Фасад матиме кiлька оригiнальних виступiв. Сам заклад планують пофарбувати у персиковий колiр. Будує садочок – «Особняк Центр».

Вiнниця.info вже писала, що минулого року у Вiнницi з’явилося два нових дитсадка. В мiкрорайонi «Академiчний» вiдчинив дверi для малечi кольоровий «Пазлик». Заклад розрахований на 7 груп – 210 дiток. На Замостi збудували  триповерховий садочок «ДзВiнка» - 240 дiток.

У 2018 роцi ми показали, як бiля колишнього «Свiтанку» будують дитсадок. А також фоторепортаж iз спорудження нового садочку на вулицi Покришкiна.

Вiнниця.info

Читайте також