На Вінниччині чоловік зробив зі своєї домівки нарколабораторію
15:12 20.04.2019
255

25-річний житель Бершаді зробив зі свого будинку нарколабораторію, однак, його було викрито поліцейськими. Тепер горе-хімік отримає покарання.

19 квітня  під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання  жителя м. Бершадь працівники поліції виявили лабораторію для виготовлення наркотиків.  За попередніми даними, правопорушник займався виготовленням   наркотичних засобів.

Про це повідомляє ВК ГУНП Вінницької області.

Як розповів  начальник  Бершадського відділу поліції  Вячеслав Лялюцький,  до поліції надійшла оперативна інформація, що мешканець м. Бершадь займається виготовленням   наркотичних засобів. За місцем проживання підозрюваного, під час обшуку, поліцейські вилучили знаряддя для виготовлення наркотиків, хімічні речовини, пакети з речовиною білого кольору, схожою на амфетамін,  шприци та ємкості з рідинами.

Підозрюваним виявився 25-річний місцевий житель.

Вилучені речовини направлені на експертизу.

Попередня кваліфікація дій затриманого - ч.1 ст. 309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). За таке правопорушення зловмиснику  загрожує до 3-х років позбавлення волі.

Читайте також