На Вінниччині двоє зловмисників намагались пограбувати чоловіка, але отримали відсіч
12:01 10.05.2017
252

Десять років ув’язнення загрожує чоловікам за вчинення розбійного нападу на 40-річного хмельничанина. Застосувавши фізичну силу, та, погрожуючи ножем, зловмисники намагались відібрати у чоловіка гроші, але отримали відсіч та втекли.

8 травня до працівників поліції з заявою про розбійний напад звернувся 40-річний житель Хмельницької області. Чоловік розповів, що на платформі залізничного вокзалу в місті Гнівань двоє невідомих, застосувавши фізичну та погрожуючи ножем, намагались відібрати в нього гроші.

За словами начальника Гніванського відділення поліції Володимира Василика, Чоловік зміг детально описати злочинців, що допомогло поліції оперативно затримати правопорушників за місцем їх проживання. Ними виявились 39-річні місцеві жителі. В минулому один з чоловіків вже притягувався до кримінальної відповідальності.

Зловмисники не змогли реалізувати свій намір, оскільки отримали від потерпілого відсіч та втекли.

Правопорушники затримані в процесуальному порядку, вирішується питання про взяття їх під варту на період досудового слідства, - повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області.

Читайте також