Сімейна драма на Вінниччині: хлопець опинився у реанімації через побої старшого брата
11:10 10.05.2017
254

8 травня до реанімаційного відділення лікарні у непритомному стані з травмами голови був госпіталізований 25-річний житель Вінницького району. Як з’ясувалося, тяжкі тілесні ушкодження потерпілому спричинив його старший брат, захищаючи матір під час сварки.

Як розповів начальник Вінницького відділення поліції Віталій Стахов, до поліції надійшла інформація з лікарні, що каретою швидкої допомоги до реанімаційного відділення був госпіталізований 25-річний житель с. Писарівки. У потерпілого лікарі діагностували перелом щелепи, забій головного мозку та тім’яної ділянки голови.

Слідчо-оперативною групою було встановлено, що потерпілому тілесні ушкодження за місцем проживання наніс старший брат. Попередньо встановлено, що ввечері 7 травня у потерпілого стався конфлікт з матір’ю. Чоловік вимагав у жінки гроші на алкоголь та цигарки. Це було не вперше, і матір поскаржилась старшому сину, який проживає у іншій частині будинку. Пояснювати брату, що матір не можна ображати, чоловік вирішив за допомогою кулаків, вдаривши його двічі у голову. Наступного дня потерпілому стало погано і він втратив свідомість.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження). За таке правопорушення 32-річному брату потерпілого загрожує покарання до 8 років позбавлення волі.

Потерпілий у важкому стані і досі без свідомості знаходиться у реанімації.

Під час конфлікту обидва чоловіки знаходились в стані алкогольного сп’яніння, - повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області.

Нагадаємо, 27 квітня 18-річний житель Вінницького району, захищаючи матір від побоїв вітчима, спричинив йому смертельний удар держаком від лопати.

Читайте також