Небайдужі вінничани об’єднались заради допомоги хворим діткам
15:40 21.05.2019

Вінницький волонтерський рух останнім часом є дуже потужним, кожному, хто звертається за допомогою, її стараються надати. Вчора містяни об’єднались заради допомоги двом хворим діткам: Саші Басюку та Олегу Перевізному.

20 травня у вінницькому Будинку Офіцерів відбувся благодійний концерт на підтримку Саші Басюка та Олега Перевізного – двох хлопчиків, що потребують лікування та допомоги кожного небайдужого вінничанина.

На данном изображении может находиться: один или несколько человек и часть тела крупным планом

Усі кошти, виручені на концерті, передадуть батькам хлопчиків. Для усіх присутніх виступили талановиті артисти – Нік Комісаренко, супер-фіналіст шоу «Х-Фактор» Богдан Совик та учасник шок «Голос країни» Богдан Травінський, а також співочі  й танцювальні колективи міста.

На данном изображении может находиться: 10 человек, в том числе Людмила Станиславенко, люди улыбаются, люди стоят

Концерт набув широкої підтримки серед закладів, медіа та органів влади Вінниці, майже ніхто з присутніх не лишився байдужим.

На данном изображении может находиться: 2 человека, люди стоят

«На жаль, у залі було не так багато містян і вдалось зібрати не значну суму: майже вісім тисяч гривень. Проте я щиро вдячна організаторам за запрошення й усім, хто прийшов підтримати родину Саші», - розповіла Людмила Станіславенко, депутатка обласної Ради, що також завітала на концерт.

На данном изображении может находиться: 2 человека, люди стоят
Читайте також