З Вінниці відправили гуманітарну допомогу на Схід
17:54 21.05.2019

Калинівські коптильні поїдуть на Схід у складі гуманітарної допомоги, яка відвантажувалась на території КП "Муніципальна варта" сьогодні, 21 травня. Координатор і керівник волонтерської групи, начальник  відділу з надзвичайних ситуацій, мобілізаційної та оборонної роботи та режиму секретності Вінницької міськради Олег Парфілов, спілкуючись з представниками преси, зазначив:

- Цей гуманітарний вантаж  збирався протягом 2-х місяців закладами освіти (від дитсадочків до ВУЗів), комунальними підприємствами, працівниками і депутатами міськради, посадовцями всіх рівнів, приватними підприємцями, простими мешканцями Вінниці і Калинівки... І перелік тих, хто долучився до акції, можна продовжувати й продовжувати.

Це планова поїздка, зазвичай ми виїжджаємо раз у квартал. Веземо нашим хлопцям на передову обладнання для стрілецької зброї, шанцевий інструмент, засоби для облаштування позицій, продукти харчування, а ще місцеве ноу-хау - коптильні від Калинівської територіальної громади, аби наші захисники могли урізноманітнити своє меню копченостями.

Планується відвідати майже 30 позицій від Авдіївки до Богданівки. На схід  чотирма автівками поїдуть 13 осіб супроводу (працівники міськради, муніципальної варти, волонтери). Вони мають доставити нашим військовими майже 10 тонн гуманітарної допомоги.

Читайте також