У Стрижавці 13-річний хлопчик посварився з мамою та, образившись, увечері втік з дому на велосипеді. Рідні не змогли самотужки знайти хлопчика та вночі звернулись за допомогою до поліції. Хлопця не було вдома майже всю ніч.

Як повідомляють у поліції, вночі 7 серпня до правоохоронців звернулась мати хлопчика із проханням допомогти знайти сина. Жінка розповіла, що її 13-річний син ввечері поїхав з дому на велосипеді, але назад не повернувся.

А причиною втечі став невеликий сімейний конфлікт. Напередодні хлопець  вчасно не прийшов з прогулянки, і мати вирішила його покарати та заборонила кілька днів виходити на вулицю. Ця заборона викликала у сина образу, тож він сів на велосипед та поїхав з дому.

На щастя, вранці поліцейські розшукали хлопця та повернули його додому батькам.

Як розповіла начальник відділу ювенальної превенції Головного управління Нацполіції Вінниччини Людмила Кузнєцова, дитину за кілька годин розшукали оперативники Вінницького районного відділення поліції. Хлопчик знаходився на території дитячого садочка у Стрижавці. З ним поліцейські провели профілактичну роботу, щоб у подальшому не виникали подібні ситуації, та передали батькам.

Читайте також