Коли слова не розходяться зі справами
08:02 03.10.2020
317

Днями ми писали про зустріч депутата Вінницької міськради Ігоря Ткачука з мешканцями будинку по вул. Кн. Коріатовичів,131, які скористалися нагодою, аби попросити у «своєї людини в міській владі» допомоги з вирішенням ряду нагальних проблем, зокрема, вони жалілися  на каналізаційні труби в підвалі, що вже не тільки  морально застаріли, а й фізично зносилися і постійно протікали, також просили вирішити питання з  водостічною трубою, яка не тільки не виконує свою основну функцію, а й становить загрозу для людей, бо кріплення ослабли і вона могла щомиті травмувати когось, до того ж через зміщення постійно  підтоплювався цокольний поверх.

 Депутат не зволікав  — і вже сьогодні бригада з 8 комунальників замінила внутрішні каналізаційні труби та водостік.

Ми запитали місцевих, чи завжди їх обранець  оперативно реагує на звернення:

Рішат Рафікович Бекмухамедов, житель будинку №131:

 Я давно вже знаю Ігоря Віталійовича, що Вам можу сказати… я й не сподівався, що він настільки оперативно спрацює. Пообіцяв і впродовж двох діб виконав свою обіцянку : тобто вчинив як людина слова.

 Зінаїда Олексіївна Звєрко, мешканка будинку №131:

Знаєте, ми довго чекали реакції ЖЕО, доки не втрутився Ігор Віталійович. А тут все вирішилося миттєво. Дякуємо!

Сам депутат нам також дав коротенький коментар:

Я вже не перший рік тут працюю і добре  знаю і людей, і їхні проблеми. Коли позавчора мешканці масиву розповіли мені про наявні труднощі, я  чітко знав алгоритм дій, залучився підтримкою кандидата в депутати обласної ради від «Української стратегії Гройсмана» Геннадія Ткачука, який також працює на цьому окрузі з 2002 року і чудово знає проблеми місцевих мешканців— і вже сьогодні маємо результат.

  Принагідно хочу подякувати директору місцевого ТОВ ''ЖЕО'' Євгену Капшуку за майже миттєву реакцію, адже буквально на другий день бригада комунальників замінила каналізаційні труби в підвальних приміщеннях. Повірте, те, що було, і що зараз — «дві великих різниці».Також комунальники  найближчим часом мають замінити водостік.  Крім того, хочу подякувати місцевому мешканцю Бекмухамедову Рішату за активність і небайдужість, саме на таких енергійних і завзятих людях у нас все тримається. 

 

Читайте також