Конфлікт зі стріляниною в центрі Одеси: затримано трьох чоловіків, серед них росіяни
16:06 13.06.2024
300

У центрі Одеси троє чоловіків влаштували конфлікт зі стріляниною, серед учасників якого були громадяни Росії. Про це повідомляє поліція Одеської області.

Інцидент стався близько 15:00 у середу, 12 червня, на Французькому бульварі. Жінка, яка стала свідком події з вікна своєї квартири, повідомила поліцію, що чоловіки кричали та билися між собою, а згодом пролунав постріл.

Поліцейські на місці події затримали двох учасників конфлікту, 32 і 43 років, обидва з яких виявилися громадянами Росії. Для пошуку третього учасника в Одесі ввели спеціальну операцію. Незабаром 29-річного чоловіка затримали і вилучили у нього рушницю.

За даними слідства, чоловіки відпочивали в ресторані на Французькому бульварі. Між ними виникла сварка, яка переросла у бійку на літньому майданчику закладу. Під час конфлікту чоловіки погрожували один одному ножами, а 29-річний одесит вистрілив у повітря з гладкоствольної рушниці і залишив місце події.

На місці події знайшли два ножі та сумку з трьома ручними гранатами, дві з яких, за попередніми даними, є бойовими.

Затримані росіяни раніше вже потрапляли в поле зору правоохоронних органів та притягувалися до кримінальної відповідальності. Один з них перебував у розшуку за вимагання та викрадення людини. Наразі вирішується питання щодо повідомлення їм про підозру у хуліганстві та незаконному поводженні зі зброєю та обрання запобіжних заходів.

Автор: Павло Перушко
Читайте також