9 жовтня на Вінниччині сталося 10 пожеж, три з яких - на території приватних домоволодінь
15:02 10.10.2023
256

9 жовтня на території Вінниччини відбулося десять пожеж, з яких три сталися на приватних ділянках. Зокрема, в районах Шпиківської та Гайсинської територіальних громад та у місті Вінниця загорілися господарчі споруди, а також житлові будинки в обласному центрі та на території Гайсинської територіальної громади.

Того ж дня у Вінниці сталася пожежа в квартирі. Внаслідок несправності електроприладу вогонь знищив побутову техніку, меблі та особисті речі. Для ліквідації полум'я Державна служба з надзвичайних ситуацій залучила 12 рятувальників та два пожежних автомобілі. Також протягом цього дня бійці ДСНС чотири рази виїжджали для гасіння пожеж, викликаних загорянням сухої трави, залишків пожнивних культур та сміття.

Пожежі спалахнули в районах Вінницького, Хмільницького та Тульчинського районів області, де знищено близько 1 гектара сухої рослинності. Рятувальники Вінниччини закликають громадян бути обережними та уважними, стосовно вогню. Важливо дотримуватися правил пожежної безпеки та нагадувати про це дітям, оскільки всього за кілька хвилин вогонь може зруйнувати все на своєму шляху.

Автор: Анна Бурлака
Читайте також