У Вінниці працює театр моди
12:37 10.10.2023
254

Юних вінничанок та вінничан запрошують на заняття в театр моди «Оксамит». Театр працює у Вінницькому міському палаці дітей та юнацтва.

На заняттях діти мають можливість опановувати техніки створення та декорування в’язаного одягу, прикрас та аксесуарів, здобувають перші знання про моду та її стилі. Окрім того, власні дизайнерські вироби вихованки гуртка демонструють під час дефіле та фотосесій, які дуже наближені до професійного показу мод, - повідомлюять у ВМР

Також діти  вивчають історію моди, кольорознавство та колористику, модельний малюнок, художній дизайн, виготовлення аксесуарів та прикрас, моделінг та фотомоделінг.

Також театр моди «Оксамит» тісно співпрацює з провідними українськими дизайнерами та брендовими магазинами дитячого одягу.

Вихованки гуртка є неодноразовими переможцями міських, Всеукраїнських і Міжнародних фестивалів дитячих театрів моди та юних дизайнерів.

Детальніше про гурток можна дізнатись за номерами телефонів 0962586700 та 0983099839 або на сайті Вінницького міського палацу дітей та юнацтва.

 

Автор: Дарина Драгоманова
Читайте також