Класний вайб, хітові пісні та шалена енергетика! ПАРФЕНЮК 4 серпня виступить у Вінниці!
12:25 02.08.2024
262

У неділю, 4 серпня, о 18.00 у Вінниці у PIROGOV SKY, просто неба в музеї-садибі Пирогова, відбудеться вибуховий концерт ПАРФЕНЮКА — популярного хіп-хоп співака, який завоював аудиторію з першим треком «Провела екскурсію».

«А ти в моєму серці провела екскурсію…» — рядки, знайомі поза молоді України.

Трек «Провела екскурсію» вже на третій день після публікації очолив 1 місце в ТОП-чартах Apple Music, став трендом українського TikTok, а під його звук зняли понад 200 тисяч відео. На сьогодні трек має понад 14 мільйонів переглядів на YouTube і більше 3,5 мільйонів прослуховувань на Spotify .

— ПАРФЕНЮК — той, хто проводить екскурсію в серцях мільйонів українців та захоплює свою публіку в різних куточках світу. На концертах у Вінниці ми разом заспіваємо його хіти «На даху», «Поряд», «Відриваючись від землі», «Долоні», «Провела екскурсію», «Повільно», «Серед вітрів», «Мала», «Дякую», «Забій», «Температура» та почуємо прем'єри з найкращого нового альбому. Буде дуже яскраво! — запрошують організатори.

Квітки на концерт (від 450 грн ) купуйте за цим посиланням https://afisha.vn.ua/events/parfeniuk

ПАРФЕНЮК — вихідець з молодого покоління, що не соромиться транслювати сво\ почуття на широку аудиторію. Хлопець увірвався в український шоу-бізнес завдяки TikTok.

Відео, де в тролейбусі він заспівав пісню «Провела екскурсію», одразу завірусилось і стало хітом соцмереж . Буквально на наступний день після публікації Ілля Парфенюк, який народився в місті Канів Черкаської області, прокинувся знаменитим.

Згодом ПАРФЕНЮК потішив шанувальників треків «Відриваючись», «Долоні» та багатьма іншими.

Сьогодні ПАРФЕНЮК займає нішу яскравого мелодійного хіп-хопу про особисте: у стильних, сучасних піснях простими словами описує те, що відчувають тисячі молодих людей.

А головне, що артиста відрізняє від інших — дуже класний вайб та цікава, автентична манера виконання, вражаючі вокальні переходи та шалена енергетика!

У цьому році ПАРФЕНЮК випустив кілька яскравих дуетів із зірковими колегами: бенгер «Забій» з Wellboy , а у липні — хіт «Температура» зі співачкою KOLA.

— Кожний хіт — це для мене потужний енергетичний заряд. Новий сингл з KOLA — це про температуру в серці. Особлива історія, яка попри мінорні сенси, звучить дуже оптимістично, адже після темряви на нас завжди чекає світло. Пісня, яка навчить розпалювати вогонь у стосунках! — зазначає ПАРФЕНЮК.

Приходьте почути улюблені хіти на великому і надзвичайно атмосферному концерті ПАРФЕНЮК у неділю, 4 серпня , о 18.00 у PIROGOV SKY — просто неба у музеї-садибі Пирогова.

Квітки на концерт купуйте на сайті https://afisha.vn.ua , а також у касі музею-садиби Пирогова та в касі «Афіша Вінниці»: у готелі «Франція», музичному магазині «Метроном» (пр. Коцюбинського, 78) , креативних просторах « Артинов » і «ЧЕРДАК», магазині «Rock-n-Roll» у ТРЦ «Квартал», тур-клубі «Бідняжка» та центрі розвитку «Origami».

Відкриття території у день концерту — з 17.30.

У PIROGOV SKY вас також чекають фотозони, фудкорт та затишна відпочинкова лаунж-зона .

Читайте також