На продаж і для власного користування – вінничанин поштою отримував амфетамі та наркотичну сіль
12:01 02.08.2024
255

Вінницький суд відправив за грати наркодилера. Товар - амфетамін та наркотичну сіль  - чоловік отримував поштою, далі фасовував психотропи і робив закладки.

В поліції розповідають, що  затримали зловмисника  в січіні 2022 року - з посилкою в руках, вагами, zip-пакетми та ізоляційною стрічкою.

Далі слідчі з‘ясували усі обставини справи. Час від часу в телеграмі фігурант отримував запрошення працювати драг-дилером по збуту наркотичних речовин, але він одразу не погоджувався.

Згодом зловмисник вирішив, що в такий спосіб він зможе придбавати амфетамін для себе по значно вигіднішій ціні. Надалі вінничанин знайшов Інтернет-магазин, в якому і вирішив «попрацювати».

 Вінничанин розкладав закладки з особливо небезпечними психотропними - PVP солями та амфетаміном.

Всі ці фактори суд взяв до уваги  і визнав винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого за ч. 2, 3 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України та визнати йому покарання у виді позбавлення волі на строк 9 років з конфіскацією майна.

 

Автор: Дарина Драгоманова
Читайте також