У Вінниці за сучасною технологією оновили каналізаційні та водопровідні люки
Сьогодні, 12:12
288

У Вінниці з використанням сучасних технологій оновили каналізаційні та водопровідні люки на одній з вулиць міста.

Про це повідомляють у ВМР.

Саме по каналізаційному та водопровідному господарстві у нас найбільша кількість люків, які потребують заміни, тому й почати вивчення нових технологій в цій сфері вирішили саме з них. Трохи краща ситуація в тепловому та шляховому господарствах. Але загалом заміни потребують близько половини усіх люків в місті. Проаналізувавши з якою періодичністю замінюються люки у нас і як до цього питання підходять в інших містах, і не лише в Україні, а й за кордоном, ми знайшли підприємство, яке готове поділитися новими технологіями та має позитивний досвід роботи в регіонах, - розповідає заступник директора департаменту міського господарства міськради Ігор Розборський.

 

Перші люки за новою технологією встановили на вулиці Миколи Оводова. Новими антивандальными люками замінили старі, які просіли з часом. Роботи стартували вранці, а вже близько до обіду по відремонтованих ділянках уже поїхали авто.

Зазначимо, щорічного оновлення потребують приблизно 600 люків, які належать водоканалу А загальна кількість люків, якими опікується  КП «Вінницяоблводоканал» складає близько шести тисяч.

Автор: Дарина Драгоманв
Читайте також