На Вінниччині пожежі  - горіли житлові будинки, сарай і два дивани
Сьогодні, 11:54
270

На Вінниччині збільшилась кількість пожеж в будинках та господарських спорудах. Минулої доби рятувальники 6 разів залучалися до ліквідації пожеж, 5 з яких сталися на території приватних домоволодінь.

 

Через порушення правил пожежної безпеки при експлуатації нагрівальних печей та димарів загорівся балок у приватному житловому будинку в села Подільське Тульчинської громади. На щастя, завдяки оперативності надзвичайників вогонь не встиг поширитися на велику площу та завдати шкоди господарям.

Така ж причина пожежі спровокувала загоряння в господарчій будівлі в селі Кусиківка Літинської громади, де полум'я знищило споруду площею 20 кв. м, дрова та домашні речі.

Коротке замикання електромережі спричинило пожежу в помешканні в села Тютьки Вінницького району.

На ліквідацію загоряння від ДСНС залучили 10 рятувальників та два спецавто. Вогонь встиг знищити внутрішнє оздоблення будинку на площі 25 кв. м, домaшні речі тa побутову техніку влaсників.

Необережність під час куріння ледь не спричинила біду для жителів одразу двох населених пунктів області — у містах Бар та Гнівань. Ігнорування правил безпеки призвело до пожежі в їхніх помешканнях — загорілися дивани. На щастя, обійшлося без травм.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також