Наркотики та порушення: Як звичайна зупинка на дорозі обернулася на кримінал
17:22 16.09.2024
270

У Вінниці звичайна зупинка автомобіля Ford Focus патрульними за порушення правил дорожнього руху вчора вранці перетворилася на серйозну ситуацію. Керманич авто, 38-річний чоловік, мав ознаки наркотичного сп'яніння, що одразу викликало підозру у патрульних. Про це йдеться в повідомленні пресслужби Патрульної поліції у Вінницькій області.

Спочатку водієві запропонували пройти медичний огляд, на що він погодився. Однак, щойно прибувши до лікаря-нарколога, чоловік різко змінив рішення і відмовився від огляду. Це викликало додаткові питання, і правоохоронці продовжили розслідування.

Увагу патрульних привернув 27-річний пасажир, який помітно занервував після зупинки авто. Поліцейські вирішили провести поверхневу перевірку і виявили у нього поліетиленовий пакетик із білою порошкоподібною речовиною, ймовірно, наркотиком.  

На місце одразу ж викликали слідчо-оперативну групу для подальших дій. Водія притягнули до відповідальності за керування транспортним засобом у стані сп'яніння відповідно до ст. 130 КУпАП. Ситуація показала, як просте порушення правил дорожнього руху може виявити значно серйозніші злочини.

Поліція нагадує про важливість дотримання ПДР та недопустимість керування транспортом у стані сп’яніння, адже це може призвести не лише до штрафів, а й до серйозних наслідків.

 

 

Автор: Павло Петрушко
Читайте також