Трагічна ДТП на Вінниччині: пасажир загинув, водій під підозрою — подробиці аварії під Жмеринкою
18:24 16.09.2024
520

На Вінниччині сталась масштабна ДТП у якій загинув пасажир легковика. За інформацією пресслужби ГУНП у Вінницькій області аварія трапилась 16 вересня поблизу села Рів Жмеринського району.

За попередніми даними, 36-річний водій автомобіля Volkswagen не впорався з керуванням та з’їхав у кювет. Від отриманих травм пасажир загинув на місці події, не дочекавшись допомоги медиків. Водій вижив, проте був негайно доставлений до лікарні. Наразі проводяться необхідні медичні дослідження, зокрема токсикологічна експертиза, аби встановити, чи не перебував він під впливом алкоголю чи наркотичних речовин.

Правоохоронці зауважили, що автомобіль вже вилучено та поміщено на арештмайданчик для детального огляду. Поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України, що стосується порушення правил дорожнього руху, яке призвело до смерті людини. Водієві загрожує до 8 років позбавлення волі, якщо його вину буде доведено.

Слідство триває, і правоохоронці закликають свідків події надати додаткову інформацію для з'ясування всіх обставин аварії.

Автор: Даша Драгоманова
Читайте також