П’яний вінничанин пропонував хабар патрульним
12:24 23.08.2024
271

22 серпня на вулиці Захисників Неба у Вінниці патрульні зупинили автомобіль Hyundai Sonata за порушення правил дорожнього руху. Під час спілкування з водієм інспектори виявили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння.

Чоловік погодився пройти тест на алкотестері Драгер, який показав 2,29 проміле алкоголю в його організмі, що в 11 разів перевищує допустиму норму.

У пресслужбі поліції зауважили, що під час складання адміністративних матеріалів за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, водій неодноразово пропонував патрульним грошову винагороду, щоб уникнути покарання.

Поліцейські одразу ж попередили чоловіка про кримінальну відповідальність за спробу підкупу, проте порушник продовжив свої спроби і навіть кинув гроші на сидіння службового автомобіля.

На місце події була викликана слідчо-оперативна група для документування факту пропозиції хабара. Проти 30-річного водія автомобіля Hyundai Sonata патрульні склали протокол за ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння). Наразі тривають слідчі дії для подальшого притягнення порушника до відповідальності.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також