У Вінниці патрульні зупинили нетверезого водія під час комендантської години
09:34 05.09.2024
289

Вночі на Барському шосе у Вінниці патрульні зупинили автомобіль Mazda 3, водій якого порушив комендантську годину. Чоловік, що керував транспортним засобом, мав явні ознаки алкогольного сп'яніння: сильний запах алкоголю, нечітку мову та нестійку ходу.

У пресслужбі Патрульної поліції зауважили, що правоохоронці запропонували водію пройти перевірку на алкотестері Драгер, який показав вражаючі 2,55 проміле алкоголю в крові, що майже в 13 разів перевищує допустиму норму.

На 38-річного водія було складено протокол за ст. 130 КУпАП (Керування автомобілем у стані алкогольного сп'яніння), а також винесено постанову за ч. 3 ст. 122 КУпАП (Порушення правил зупинки, стоянки, що створюють перешкоди дорожньому руху або загрозу безпеці руху). Автомобіль порушника був евакуйований на арештмайданчик.

Поліція нагадує, що порушення комендантської години та керування транспортним засобом у нетверезому стані несуть серйозну загрозу безпеці на дорогах, і порушники будуть притягнуті до відповідальності за всією суворістю закону.

Автор: Марія Петренко
Читайте також