Вінницькі правоохоронці розслідують обставини ДТП біля Хмільника: травмовано водія вантажівки КамАЗ
09:01 05.09.2024
279

3 вересня поблизу м. Хмільник на Вінниччині сталася серйозна дорожньо-транспортна пригода, яку наразі розслідують поліцейські. Внаслідок аварії постраждав 45-річний водій вантажівки КамАЗ, який, за попередньою інформацією слідства, не впорався з керуванням на дорозі. Це призвело до того, що транспортний засіб виїхав на зустрічну смугу руху та зіткнувся з автомобілем Mercedes.

Про це йдеться в повідомленні пресслужби ГУНП у Вінницькій області.

Зазначається, що після зіткнення з легковиком, вантажівка продовжила неконтрольований рух і злетіла в кювет. Водія КамАЗу було негайно доставлено до лікарні, де йому надають необхідну медичну допомогу. На щастя, водій автомобіля Mercedes не постраждав у цій автопригоді.

Працівники поліції провели освідування обох водіїв на наявність алкоголю в крові, і результати показали, що вони були тверезі. Транспортні засоби, які брали участь у ДТП, були вилучені та поміщені на арештмайданчик для проведення детального технічного огляду.

За фактом цієї аварії слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України, яке передбачає відповідальність за порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту. Винному в цьому правопорушенні загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років з можливим позбавленням права керувати транспортними засобами на такий же період.

Автор: Марія Петренко
Читайте також