Хібукі-терапія в "Ветеранському просторі" у Вінниці: допомога дітям, що пережили втрату близьких
19:06 12.10.2023
258

"Ветеранський простір" у Вінниці запровадив і проводить програму Хібукі-терапії для дітей, які пережили травму внаслідок втрати близької людини. Ця програма базується на ізраїльській методиці та використовує особливу іграшку, що нагадує собаку з довгими лапами, для допомоги дітям виразити свої емоції та подолати психологічні перешкоди.

Заняття проводять п'ять фахівців, включаючи психолога Ольгу Паламарчук. Головною ідеєю Хібукі-терапії є використання іграшки для сприяння вираженню та розумінню власних емоцій дітьми. Іграшка має м'яку структуру та приємні на дотик матеріали, що робить її ідеальним засобом для обіймання та вираження почуттів.

Ця програма доступна для дітей віком від 5 до 12 років, які пережили емоційне потрясіння через втрату близької людини. Важливо зауважити, що заняття з Хібукі-терапії є безкоштовними, і будь-яка зацікавлена дитина може долучитися до них. Щоб це зробити, необхідно звернутися до представників "Ветеранського простору" у Вінниці.

Ця програма має на меті допомогти дітям подолати емоційні труднощі, пов'язані із втратою близької людини, і надати їм можливість виразити свої почуття та емоції, а також підтримати їх у процесі психологічної реабілітації.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також