На Вінниччині попрощались з двома Героями, які загинули за Україну
12:24 25.10.2023
5087

На Херсонщині  під час штурму ворожих позицій загинув житель Калинівки Юрій Кугай. На Донеччині в наслідок танкового обстрілу загинув житель Лісової Лисіївки Василь Кравчук.

Про це повідомляють у Калинівські міській раді.

«Юрій Кугай  народився 7 травня 1965 року у Калинівці. Після закінчення загальноосвітньої школи №1 навчався у Верхівнянському сільськогосподарському технікумі на агронома. Тривалий час працював за спеціальністю.До війни працював охоронником-стрільцем воєнізованої охорони на Укрзалізниці. У 2015 році був мобілізований до війська. Пройшов загартування війною під час служби на Сході України.

У 2019 році призваний на військову службу за контрактом й з перших днів повномасштабної війни став на захист рідної землі. Юрій Кугай був мужнім та відданим Україні захисником. Він зголосився добровольцем вийти на передові позиції, щоб підмінити побратимів й загинув, - йдеться в інформації.

У загиблого залишились  батьки, дружина, два сини- Герої, які за прикладом батька стали на захист України, сестра та брат.

За інформацією пресслужби Калинвської міьскої ради Василь Кравчук 13 січня 1991 року у селі Нова Прилука Липовецького району. Там пройшло його дитинство. У тринадцять років родина переїхала до Лісової Лисіївки (до адмінреформи Калинівського району). Юнак продовжив навчання у місцевій школі.
До війська Василя Кравчука мобілізували у лютому 2023 року. У загиблого залишилися мама, цивільна дружина та дві сестри.

Щирі співчуття родинами Героїв.

 

Автор: Дарина Драгоманова
Читайте також