На Вінниччині за минулий тиждень поліцейські задокументували майже півтисячі порушень карантину
19:03 06.12.2021
357

Щодня на території області поліцейські проводять заходи з контролю за дотриманням протиепідемічних вимог. 67 мобільних рейдових груп з числа працівників поліції, представників Держпродспоживслужби, Укратрансбезпеки та інших уповноважених осіб посилено контролюють дотримання карантинних обмежень, а також проводять роз’яснювальну роботу щодо необхідності їх дотримання. 

За інформацією Управління превентивної діяльності ГУНП у Вінницькій області, за минулий тиждень рейдові групи здійснили понад 7700 перевірок та виявили 453 порушення карантинних вимог.  


На правопорушників складено 68 адміністративних протоколів за ч. 1 ст. 44-3 КУпАП (порушення правил щодо карантину людей). Зокрема, на  адміністрацію сімнадцяти закладів громадського харчування та трьох продовольчих ринків, 4 – на перевізників, решта – на інших суб’єктів господарювання. 385 постанов винесено за ч. 2 ст. 44-3 КУпАП (перебування в громадських будинках, спорудах, громадському транспорті під час дії карантину без захисних масок).
Крім цього поліцейські здійснили 677 перевірок на залізничному та автотранспорті.  На п’ятьох пасажирів, які не мали документів про вакцинацію, склали адміністративні протоколи.  

Автор: Павло Петрушко
Читайте також