«Вакцинуйся. Збережи життя»: у Вiнницi розiграють автiвку серед вакцинованих мiстян
20:00 16.12.2021
259

У п’ятницю, 17 грудня, у Вiнницi пройде фiнальний розiграш призiв в рамках загальномiської акцiї «Вакцинуйся. Збережи життя». Учасниками розiграшу автiвки стали мiстяни, якi пройшли повний курс вакцинацiї та зареєструвались на сайтi Вiнницької мiської ради на сторiнцi «Вакцинуйся. Збережи життя». 

У пресслужбi мiськради повiдомили, що до акцiї долучились 26905 вiнничан. Третiй, фiнальний розiграш пройде у два етапи. Спочатку розiграють 20 телевiзорiв та 20 велосипедiв. За них змагатимуться лише тi  учасники, якi не стали переможцями у попереднi рази, а за суперприз – автомобiль  Toyota Corolla - усi учасники акцiї.

Зазначимо, як i два попереднi розiграшi, третiй, фiнальний транслюватимуть в мережi iнтернет наживо, щоб усi охочi могли подивитись прямий ефiр на сторiнках Вiнницької мiської ради та телеканалу «ВIТА» в мережi Фейсбук. Адже все повинно вiдбуватись прозоро. Розпочнеться фiнальний розiграш 17 грудня о 12:00.

Перелiк переможцiв буде оприлюднений в засобах масової iнформацiї. Про дату та час вручення призiв їм повiдомлять додатково.

Акцiя «Вакцинуйся. Збережи життя» стартувала у Вiнницi першого вересня.  Хто не встиг долучитись до акцiї, може до кiнця дня, 15 грудня,  зареєструватись на сайтi Вiнницької мiської ради на сторiнцi «Вакцинуйся. Збережи життя». Також можна звернутись iз письмовою заявою до «Прозорого офiсу», адмiнiстратор прийме заяву i зареєструє в акцiї. 

Автор: Павло Петрушко
Читайте також