На Віннччині чоловік застрелив жінку: подробиці інциденту
11:13 26.08.2024
341

У селі Чечельницької територіальної громади Вінницької області стався трагічний інцидент, під час якого 66-річний чоловік смертельно поранив свою знайому, 39-річну місцеву жительку, з незареєстрованої рушниці. Після скоєння злочину зловмисник сам викликав поліцію, намагаючись відвести від себе підозру. Про це йдеться в повідомленні пресслужби ГУНП у Вінницькій області.

Обставини події

Зранку 22 серпня підозрюваний сам зателефонував до поліції, заявивши, що знайшов тіло жінки. Під час розслідування було встановлено, що напередодні чоловік розпивав алкогольні напої разом із потерпілою у своєму будинку. Між ними виникла сварка, після якої зловмисник вирішив скористатися незареєстрованою зброєю.

За інформацією поліції, чоловік пішов до сусіда та потайки взяв його рушницю. Повернувшись до свого будинку, він вистрелив у груди жінці, яка загинула на місці від отриманих поранень. Після скоєного злочину чоловік повернув зброю на місце, щоб створити враження, що він не має відношення до трагедії.

Дії поліції

На місці злочину правоохоронці вилучили мисливську рушницю та гільзу як речові докази. Підозрюваного затримали у процесуальному порядку. За процесуальним керівництвом Бершадського відділу Гайсинської окружної прокуратури, слідчі поліції повідомили затриманому про підозру за ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). 

На даний момент триває вирішення питання щодо обрання запобіжного заходу для підозрюваного. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі. Слідчі дії продовжуються.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також