На Вінниччині четверо юнаків влаштували бійку біля сільського магазину
12:31 06.09.2023
318

На Вінниччині юнаки влаштували бійку біля сільського магазину. Зловмисники побили двох чоловіків і втекли з місця події. Для затримання нападників було введено план «Перехват».

Про це повідомляють у пресслужби поліції Вінниччини.

Як повідомляють правоохоронці, злочин стався ввечері 4 вересня у селі Мізяків Калинівської територіальної громади поблизу місцевого магазину. Зловмисники побили двох чоловіків. 42-річний знайомий одного із потерпілих  намагався припинити бійку, та його вдарили пістолетом по голові і почали бити, коли він впав на землю.

Після цього правопорушники сіли в автомобілі ВАЗ та Mitsubishi й поїхали у невідомому напрямку.

Затримали зловмисників вже за годину  у селі Пеньківка Стрижавської територіальної громади.

Ними виявились двоє 19-річних та двоє 20-річних жителів Вінницького району.

Наразі фігуранти поміщені до ізолятора тимчасового тримання, а їх автомобілі поміщені на арештмайданчик. Під час невідкладних обшуків поліцейські вилучили револьвер, димову шашку та телефон.

а вказаним фактом слідчі розпочали досудове розслідування за ознаками злочину, передбаченого ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Двом затриманим повідомлено про підозру за ч. 4 ст. 296, їм загрожує до семи років позбавлення волі. Іншим фігурантам повідомлено про підозру за ч. 2 цієї ж статті. За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до чотирьох років.

 

Автор: Дарина Драгоманова
Читайте також