Вінницькі волонтери: підтримка фронту від «Української Команди» Вінниччини
12:56 06.09.2023
253

Волонтерський штаб «Українська команда» Вінниччини в рамках проєкту «Збережи життя військовому» в черговий раз забезпечив підрозділи на передовій тактичними аптечками.

«Наші військові на півдні та сході країни воюють з ворогом в надзвичайно важких умовах, тому ми вважаємо нашим головним завданням на сьогодні – зберегти кожне життя наших бійців!» - зауважила координаторка Волонтерського штабу «Українська команда» Вінниччини Юлія Дьомкіна.

Близько 50 штук військових тактичних аптечок, наповнені усіма життєво необхідними ліками для порятунку, було передано бійцям на фронт.

«Кожна аптечка вміщує в себе турнікет Х2, оклюзійну пов’язку, військовий компресійний бандаж типу «Ізраїльський», декомпресійну голку, гемостатичний тампонаж, назофарингеальний повітропровід, термоковдру, ножиці, рукавички та маркер»,– зазначив Геннадій Ткачук, голова Волонтерського штабу «Українська команда» Вінниччини.

Варто зазначити, що з початку повномасштабного вторгнення російського ворога волонтерами  «Українська команда» було передано близько двох з половиною тисяч тактичних аптечок різним підрозділам та батальйонам української армії.

Автор: Анна Макарчук
Читайте також