На Вінниччині чоловік наніс смертельні тілесні ушкодженя односельцю
15:00 18.10.2021
379

Раптовий конфлікт і бійка між чоловіками виникли в селі Уладівка Іванівської територіальної громади біля місцевого кафе 12 жовтня під час розпиття спиртних напоїв. 40-річний потерпілий, який отримав травму голови, згодом помер у реанімації. Зловмисника, причетного до побиття чоловіка, поліцейські затримали   наступного дня після вчинення злочину. Він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.   

Потерпілого у власному будинку на підлозі з травмою голови та без свідомості виявила ввечері 13 жовтня сусідка. Жінка помітила, що у будинку працює телевізор, а вхідні двері господар будинку не відчиняє. Покликавши на допомогу, односельці відчинили двері та побачили ледь живого потерпілого.      

За словами начальника відділення поліції №1 Володимира Олексюка, опитавши місцевих мешканців, працівники поліції встановили коло спілкування потерпілого та з’ясували, де, і з ким бачили його востаннє. Попередньо встановлено, що напередодні потерпілий з 35-річним односельцем біля місцевого кафе розпивали спиртні напої, під час чого між ними виник конфлікт та бійка. З’ясувавши стосунки, чоловіки розійшлись по домівках. Вдома потерпілому стало зле і він втратив свідомість. 

Підозрюваного поліцейські затримали за місцем проживання наступного дня після вчинення злочину. У вчиненому він зізнався, але причину конфлікту пояснити не зміг через стан сп’яніння.  

Кілька днів лікарі намагались врятувати життя потерпілого, але отримані ним травми голови виявились несумісними з життям. 18 жовтня він помер у реанімаційному відділенні лікарні.    

 

Автор: Даша Драгоманова
Читайте також