На Вінниччині спільне «чаркування» завершилось вбивством
12:23 30.10.2023
330

Вінницькі копи «гарячим слідом» затримала підозрюваного у вбивстві. Трагедія сталась під час сільського застілля. Кілька чоловіків випивали в будинку односельця. Через конфлікт між гостями сталась бійка. Господар будинку спочатку не зрозумів, що в його домі сталось вбивство, тож на ранок став співучасником злочинку. Допоміг  вивезти тіло до лісосумуги.

Про це повідомляють у пресслужбі поліції Вінницької області.

До поліції надійшла заява від жительки одного з сіл Погребищенської територіальної громади Вінницької області про те, що зранку 23 жовтня її 42-річний син пішов пасти худобу та не повернувся.

Копи встановили, що чоловік у день зникнення разом з іншими знайомими перебував у гостях односельця, де розпивали спиртні напої. Під час застілля між чоловіками виникла суперечка, а потім і бійка, в ході якої зловмисник побив потерпілого до втрати свідомості. Непритомного чоловіка переніс до іншої кімнати, а сам продовжив випивати.

Вранці зловмисник побачив потерпілого вже без ознак життя, тому витяг його тіло з будинку та сховав у кущах. Згодом запропонував домовласнику переховати труп. У сусіда вони взяли коня, завантажили тіло на віз й відвезли до лісопосадки, де закопали.

Зловмисник затриманий та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Ним виявився 26-річний чоловік, який притягувався до кримінальної відповідальності за наркозлочин та спричинення тілесних ушкоджень.

Нині хлопець перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Слідчі слідчого управління повідомили фігуранту про підозру за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. За вчинений злочин йому загрожує до 15 років за ґратами.

Досудове розслідування триває

Автор: Дарина Драгоманова
Читайте також