Оголошення в інтернеті, доставка поштою, гроші на картку дружини – вінничани організував продаж зброї
11:41 30.10.2023
260

Вінницький міський суд взяв під варту чоловіка, який підозрюється в незаконному придбанні, зберіганні та збуті зброї. Доки ведеться слідство чоловік проведе за гратами шістдесят діб, або вийде на волю, сплативши заставу у розмірі 53680 грн.


Про це повідомляють у пресслужбі установи.

Підозрюваний, за невстановлених обставин придбав та зберігав за місцем свого проживання без передбаченого законом дозволу зброю, а саме: автомати, пістолети, кулемети, гвинтівка, гранати, підривники та набої, - йдеться в інформації.

Зловили чоловіка через оголошення в Інтернет. На одному із сайтів  він розмістив оголошення про продаж автоматів конструкції Калашникова «АК-12 6П70».

Правоохоронці натрапивши на оголошення почали зі зловмисником переписку.

Надалі, у ході спілкування в мережі Інтернет, зловмисник домовився про збут з вогнепальної зброї за 39500 грн та 38100 грн особам, які діяли під контролем працівників правоохоронних органів. Згодом сторони домовились про ціну  і підозрюваний отримав на банківський рахунок своєї дружини кошти.  Пересилку чоловік здійсним «Новою Поштою».

Далі особи, які діяли під контролем працівників правоохоронних органів, отримали відправлення, у яких знаходились частини до автомату конструкції Калашникова АК-12 6П70.

В установі повідомляють, що слідчі дії тривають.⠀ ⠀

 

 

 

Автор: Дарина Драгоманова
Читайте також