Вінницькі правоохоронці затримали молодика, який пограбував односельчанку
11:01 03.09.2024
270

У неділю, 1 вересня, вінницькі правоохоронці затримали 19-річного зловмисника, який незаконно заволодів двоколісним транспортним засобом своєї односельчанки. До поліції звернулася 50-річна жителька одного із сіл Чечельницької територіальної громади, повідомивши про зникнення її скутера Suzuki, який знаходився на подвір’ї її домогосподарства.

Про це йдеться в повідомленні пресслужби ГУНП у Вінницькій області.

Поліцейські оперативно розпочали розшукові заходи і менш ніж за добу встановили особу, причетну до вчинення злочину. Ним виявився 19-річний сусід потерпілої. Правопорушення було задокументовано працівниками Відділу поліції № 1 Гайсинського райуправління поліції.

Транспортний засіб було вилучено та поміщено на арештмайданчик, а зловмисника затримано у процесуальному порядку. Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Слідчі вже повідомили йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України, яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років з конфіскацією майна. Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу для затриманого.

Процесуальне керівництво у цій справі здійснює Бершадський відділ Гайсинської окружної прокуратури.

Автор: Павло Перушко
Читайте також