На Вінниччині чоловік задушив пенсіонерку та кинув тіло в криницю
16:17 16.01.2024
474

Житель села у Хмільницькому районі Вінницької області став головним підозрюваним у вбивстві літньої жінки, чиє тіло було знайдено у криниці. За даними слідства, після скоєння злочину зловмисник також заволодів майном потерпілої.

Наразі підозрюваний утримується в ізоляторі тимчасового тримання, де йому оголошено про підозру. Поліція вирішує питання щодо запобіжного заходу, а досудове розслідування продовжується.

Зникнення 88-річної мешканки села було повідомлено поліції її племінником 14 січня. Дім жінки був закритий, а самої її не виявили. Поліція негайно розпочала пошуки, опитуючи сусідів, прочісуючи лісові масиви та нежилі будівлі. Тіло жінки знайшли в колодязі поруч із її будинком.

Під час розслідування було виявлено, що жінка зазнала тілесних ушкоджень, а в її будинку знайдено сліди крові. Судово-медична експертиза встановила, що смерть настала внаслідок задушення.

Правоохоронці встановили особу зловмисника - 60-річного мешканця цього ж села з кримінальним минулим. Його затримали за місцем проживання. За вчинене йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також